Web Design

A my Web Kft. az Ön partnere weboldalának megtervezésében és elkészítésében. Egyedi tervezésű, személyre szabott weboldalt készítünk cége számára, az Ön elképzelése szerint. A website struktúra és a design kialakításánál maximálisan figyelembe vesszük az Ön igényeit, és annak megfelelően dolgozunk. A kért dinamikus szolgáltatásokat – mint például látogatók általi regisztráció és bejelentkezés lehetősége, időpontfoglalás, webáruház – kialakítjuk, és ahol lehet Önök által közvetlenül kezelhetővé, beállíthatóvá tesszük. A webes tartalmakat házon belül is szerkeszthetik a websitehoz kapott CMS rendszer segítségével. A kész weboldalon keresőoptimalizálást végzünk, regisztráljuk azt a fontosabb keresőrendszerekben (pl. Google, Yahoo), linkgyűjteményekben (pl. lap.hu) valamint beállítjuk az egyes oldalak META adatait, hogy a keresők könnyebben azonosíthassák az oldal tartalmát. Web design szolgáltatásaink igénybe vétele esetén a szükséges domain nevet és tárhelyet ajándékba adjuk.

Korábbi munkáink

olajinfo.hu

A Joomla! CMS motor alatt működő olajinfo.hu egy olyan információ-gyűjtemény, amely a kenőanyagok iránt érdeklődők számára szolgál olvasnivalóval. Érdekes lehet azok számára is, akik mindössze többet szeretnének tudni arról, hogy mit töltsenek a motorba, de akár olyan olvasók számára is tartogathat 1-2 gyöngyszemet, akik már több éve kenőanyagokkal foglalkoznak. A weboldalon megtalálja az egyes fogalmak magyarázatát, cikkeket a kenőanyag-trendekről, és nem utolsó sorban megtudhatja, miért érdemes szintetikus motorolajat használni.

velvetkozmetika.hu

A Velvet Kozmetika folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, exkluzív környezetben, családias hangulattal várja vendégeit. Üzletükben nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, professzionális gépekkel és termékekkel dolgoznak (GIGI, Panarom). Fő profiljuk az arc és testkezelés, valamint a manikűr és a műköröm.

hotelelefant.hu

Az Arany Elefánt Esztergom belvárosában található családias panzió, mely 5 igényesen kialakított két- és háromágyas szobákkal várja kedves vendégeit.